Προσφορά!

15.61 12.50

Μεθοδολογία μορφολογικής ανάλυσης και Αναλυτικά Δεδομένα σε Κοντυλιές της Κρητικής Μουσικής

Τα 436 Οργανικά και 33 Φωνητικά Γυρίσματα

Συγγραφέας: Ειρήνη Θεοδοσοπούλου | Εκδόσεις: Κουλτούρα| Ημ.Έκδοσης: 2005 | Σελίδες: 210  (17*24)  Μαλακό  Εξώφυλλο

(. . .) Στόχος της παρούσας εργασίας είναι πρώτον, η δημιουργία ενός οδηγού μορφολογικής ανάλυσης μελωδιών που απαρτίζονται από μικρές μουσικές φράσεις και δεν έχουν «συγκεκριμένη μορφολογική δομή», δεύτερον, η δημιουργία ενός τρόπου ονοματοθεσίας των φράσεων αυτών σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες των μελωδιών ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση και μελέτη των «γυρισμάτων» με γυρίσματα ή τμήματα γυρισμάτων άλλων μελωδιών της ίδιας ή γειτονικής γεωπολιτισμικής περιοχής με στόχο την εφαρμογή των σχετικών συμπερασμάτων και σε μελωδίες άλλων περιοχών και τρίτον, η δημιουργία ενός corpus κορμών γυρισμάτων (οργανικών και φωνητικών), όπως αυτά εντοπίστηκαν και αποκωδικοποιήθηκαν μέσω της πενταετούς έρευνας. (. . .) (Από τον πρόλογο)

Περιεχόμενα: Πρόλογος\Βραχυγραφίες
Κεφάλαιο 1. Εισαγωγή\Κεφάλαιο 2. Μέθοδος\Κεφάλαιο 3. Αναλυτικά Δεδομένα\Κεφάλαιο 4. Συμπεράσματα |Παράρτημα 1. Corpus Γυρισμάτων\Παράρτημα 2. Γυρίσματα Και Λήψεις
Βιβλιογραφία\Δισκογραφία

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μεθοδολογία μορφολογικής ανάλυσης και Αναλυτικά Δεδομένα σε Κοντυλιές της Κρητικής Μουσικής”

detail product

    No detail information

about the author