30.00

Η Μακριά Πορεία

Το βιβλίο έχει πωληθεί. Στείλτε μας email για να σας ενημερώσουμε αν ξαναβρεθεί.

Stephen King  Έτος έκδοσης: 1997 Σελ. 368 (14 *21) Τίτλος πρωτοτύπου: The Long Walk Μετάφραση: Σαράντη, Τζένη Σειρά: ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΜΑΝ Πολύ καλή Κατάσταση

 

Ξεκινώντας από τα σύνορα του Μέιν με τον Καναδά, εκατό νεαροί παίρνουν μέρος σε έναν εξαντλητικό μαραθώνιο προς το Νότο. Στη διάρκειά του απαγορεύεται να κάνουν στάση, και πρέπει να διατηρούν μια μέση ταχύτητα 6,5 χιλιομέτρων την ώρα, αλλιώς?τους γίνονται προειδοποιητικές παρατηρήσεις. Ύστερα από τρεις προειδοποιήσεις, ο παραβάτης εγκαταλείπει τον αγώνα – με μια σφαίρα στο κεφάλι. Όσο για τον νικητή της Μακράς Πορείας, αυτός θα αποκτήσει ό,τι επιθυμεί για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Η Μακριά πορεία είναι ένας ζοφερός, μελλοντολογικός καθρέφτης της σύγχρονης Αμερικής, όπου ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος έχει παραταθεί ως τη δεκαετία του ’50 και η εξουσία έχει περιέλθει στα χέρια των στρατιωτικών. Σ’ αυτόν τον “γενναίο, νέο κόσμο”, κορυφαίο αθλητικό γεγονός θεωρείται η Μακριά Πορεία. Το αγώνισμα, που διεξάγεται κάθε χρόνο και μεταδίδεται τηλεοπτικά, σε ολόκληρο τον κόσμο, προσελκύει ένα πλήθος φανατικών υποψηφίων αθλητών, καθώς και απλούς θεατές, οι οποίοι παίζουν δισεκατομμύρια δολάρια σε στοιχήματα. (Από την έκδοση)

“Το πιο σκοτεινό και απαισιόδοξο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ…Αναμφισβήτητα το καλύτερο από όσα έγραψε πριν από την Κάρι…Μια σουρεαλιστική αλληγορία…”
(Ντάγκλας Ε. Γουίντερ: Η τέχνη του σκότους)

Εξαντλημένο

detail product

    No detail information

about the author