Παλαιοβιβλιοπωλείο - Εκδόσεις

Τα βιβλία των εκδόσεων Κουλτούρα καθώς και στοκ-αποθέματα βιβλίων άλλων εκδοτικών οίκων σε κεντρική διανομή και διάθεση

 • Προβολή

Βλέπετε 1–18 από 325 αποτελέσματα

 • “Απάντησις Ανωνύμου προς τους αυτού Άφρονας Κατηγόρους Επονομασθείσα περί θεοκρατίας 17.50

  Συγγραφέας: Χριστόδουλος Εξ Ακαρνανίας (Παμπλέκης) Εκδόσεις: Κουλτούρα Ημ.Έκδοσης: (1786) 2013 Σελίδες: 336 (14*21) Μαλακό Εξώφυλλο 

  Η έκδοση του έργου, “Απάντησις Ανωνύμου προς τους αυτού άφρονας κατηγόρους επονομασθείσα περί θεοκρατίας”, του Χριστοδούλου εξ Ακαρνανίας, του επονομαζομένου, από τους εχθρούς του ιδίως, Παμπλέκη, καθιστά προσιτή στην έρευνα της πνευματικής ιστορίας του νέου ελληνισμού την πιο τολμηρή κατάθεση θρησκευτικής κριτικής στη φιλολογία του Νεοελληνικού Διαφωτισμού. Το έργο, το όποιο τυπώθηκε αρχικά στη Λειψία το 1793, επέζησε σε ένα μόνο αντίτυπο στην Ελλάδα και παρέμεινε λανθάνον για περισσότερο από δύο αιώνες. Η εξαφάνισή του οφείλεται στις ιδέες του θρησκευτικού και πολιτικού ριζοσπαστισμού που το διαπνέουν και στον φόβο που προκαλούν οι ιδέες αυτές. Το κείμενο του Χριστόδουλου συνιστά μια ελληνική μαρτυρία της διάχυσης των θρησκευτικών ιδεών του Σπινόζα στην ευρωπαϊκή παιδεία, ενώ η ρητή διακήρυξη του ενστερνισμού των πολιτικών ιδεών του Βολταίρου και του Ρουσσώ εντάσσει τον συγγραφέα στην τροχιά του δημοκρατικού ριζοσπαστισμού της εποχής της Γαλλικής Επανάστασης.

  Το κείμενο με την πολεμική του κατά των συμβατικών παραδοχών και ιδίως κατά των ιδιοτελών χρήσεων της θρησκείας και της χειραγώγησης των θρησκευτικών συναισθημάτων συνιστά ένα σπάνιο τεκμήριο ανεξάρτητης σκέψης αλλά συγχρόνως εικονογραφεί την τραγική υπαρξιακή υπόσταση, την οποία συχνά συνεπάγεται η διεκδίκηση της πνευματικής ελευθερίας.

  Τί έγραψε ο Τύπος: Νίκος Μαυρέλλος 12/10/2014 Αυγή http://www.avgi.gr/article/4359918/i-epanodos-tis-thriskeias

  Περιεχόμενα:

  Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης, Στην περιφέρεια του ριζοσπαστικού Διαφωτισμού. Ο Χριστόδουλος ο εξ Ακαρνανίας και η μαρτυρία του
  Παράδοση του κειμένου
  ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΤΕΡΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΞ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  Τοις εντευξομένοις των αδελφών
  Θαύμα γεγονός εν Λιτοχώρω κατά τους 1786
  Ακολουθία ανόσιου Χριστοδούλου
  Βίος ή ψόγος Χριστοδούλου ετεροφθάλμου
  ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΑΦΡΟΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΕΠΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣΑ ΠΕΡΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ
  Αι της κατηγορίας υποθέσεις άπασαι ψευδείς
  Προς τον αναγνώστην
  Τάξις του εγχειριδίου
  Προοίμιον
  Περί της κατά φαντασίαν θεοκρατίας. Τις είναι ο αληθής άγιος
  Άγιοι πρώτοι
  Δεύτεροι σοφοί άγιοι
  Θεοκρατία πρώτη
  Θεοκρατία δευτέρα
  Αγιότης των αγίων
  Τις η αληθής κατηγορία
  Νόμοι τούτων
  Τις είναι η πίστις
  Τις είναι ο θεός
  Ορισμός του θεού
  Ερμηνεία του ορισμού
  Συνέπειαι
  Ερμηνεία των λέξεων τώνδε
  Συνέπεια
  ΕΠΙΜΕΤΡΟ:
  -Ο ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΒΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΟΥ ΕΞ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΗΤΟΙ […]
  ΦΡΙΚΤΟΝ ΣΥΝΟΔΙΚΟΝ
  Προοίμιον προς τους ευσεβείς αναγνώστας
  Επίγραμμα ιαμβικόν προς τους αναγιγνώσκοντας
  Έτερον Ηρωελεγείον
  Δακτυλοσπονδιακόν προς τον Μονόφθαλμον
  Έτερον Ηρωελεγείον
  Έτερον Ηρωελεγείον προς τους αυτού οπαδούς
  Νεόφυτος Ελέω Θεού Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης
  Δημήτριος Παναγιώτου ο Γοβδελάς Γαΐω τω Ελλογιμωτάτω
  -ΤΩ ΓΑΛΗΝΟΤΑΤΩ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΤΑΤΩ ΜΕΓΑΛΩ ΓΑΙΔΑΡΩ, ΤΟΥ ΣΟΦΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΧΙΝΟΥΣΤΑΤΟΥ
  ΜΠΕΡΤΟΔΟΥΛΟΥ
  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
  Μάριος Μπέγζος, Η θρησκευτική κριτική της θρησκείας
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
  ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

  • 16 Λατινοαμερικάνοι Ποιητές- Ανθολογία 12.00

   Εκλογή Μετάφραση Σημειώσεις: Ρήγας Καππάτος Εισαγωγή: Jorge Rodriguez Padron

   Εκδόσεις:Α.Καραβία (Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης: 1980 Σελίδες: 336 (14*21) Μαλακό Εξώφυλλο

    

   Περιέχει εισαγωγή 36 σελίδων,  βιογραφικά σημειώματα  16 ποιητών, 222 ποιήματά τους και σημειώσεις

   << Αυτό στο οποίο αποσκοπεί η εισαγωγή αυτή, είναι μια κατατόπιση του αναγνώστη, όχι απλώς με την συνοπτική παρουσίαση του έργου των ποιητών αλλά και μια σύντομη εισαγωγή στο κλίμα και τις συνθήκες που προηγήθηκαν της ποίησής τους, με άλλα λόγια στην προϊστορία και την  ιστορία της ισπανοαμερικάνικης ποίησης >>. (Τμήμα της εισαγωγής).

   • 75 Χρόνια Καλλιτεχνικής Δημιουργίας-Κατάλογος Έκθεσης 5.00

    Συγγραφέας: Συλλογικό Έργο Εκδόσεις: Κολλέγιο Αθηνών(Κουλτούρα _Ημ.Έκδοσης: 2001 Σελίδες: 54(17*24) Μαλακό Εξώφυλλο

    Κατάλογος έκθεσης των διδασκόντων καθηγητών -από σχεδόν όλη την περίοδο λειτουργίας-  του μαθήματος Εικαστικών του Κολλεγίου Αθηνών,με αφορμή τα 75 χρόνια λειτουργίας του.

    • EΣΣΔ : Προσδοκίες και Πραγματικότητα 15.90

     Συγγραφέας: Νίκος Κοκοβλής, Αργυρώ Κοκοβλή  | Εκδόσεις: Μνήμες (Κουλτούρα) | Ημ.Έκδοσης: 1986 | Σελίδες: 64 (14*21)  Μαλακό Εξώφυλλο

     Ο Νίκος και η Αργυρώ Κοκοβλή(ψευδώνυμο Μαραρίτη είναι από τους αντάρτες που έζησαν στην Κρήτη και παρέμειναν παράνομοι, μετά τον εμφύλιο, 14 ακόμη χρόνια. Μαζί με τους τέσσερις συντρόφους τους Γιάννη Λιονάκη, Σταμάτη Μαριόλη, Κώστα Λιονάκη και Παγώνα Κοκοβλή-Λιονάκη, επιχειρούν το 1962 μια δύσκολη αποστολή. Φεύγουν κρυφά με προορισμό τις σοσιαλιστικές χώρες, ύστερα από εντολή της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ. Είναι όλοι τους και οι έξι όχι μόνο παράνομοι μα και επικυρυγμένοι.

     Σ ‘αυτό το βιβλίο τους παρουσιάζουν με μεγάλη παραστατικότητα το πραγματικά περιπετειώδες ταξίδι ους σε ξένους τόπους, τον τρόπο λειτουργίας των οργανώσεων του ΚΚΕ στο εξωτερικό, τη ζωή των πολιτικών προσφύγων και τους διωγμούς των αντιφρονούντων. Προβάλλουν γεγονότα από τη ζωή στη Σοβιετική Ενωσςη όπου έζησαν 14 ολόκληρα χρόνια.  Αφηγούνται με ειλικρίνεια τί περίμεναν να δουν σε αυτή τη χώρα και τί τελικά είδαν. Μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

     • H Oμοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα 20.00

      Τίτλος Πρωτότυπου: Greek homosexuality (Ηarvard Univercity Press)Συγγραφέας: Kenneth Dover, Κέννεθ Ντόβερ Μεταφραστής: Παναγιώτης Χιωτέλλης Εκδόσεις: Χιωτέλλη(Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης: 1990 Σελίδες: 300 (17*24) Μαλακό Εξώφυλλο

      Το βιβλίο αυτό έχει έναν απλό και περιορισμένο στόχο, να περιγράψει τα ομοφυλοφιλικά φαινόμενα στη συμπεριφορά και το συναίσθημα, που συναντώνται στην Ελληνική τέχνη και λογοτεχνία ανάμεσα στον όγδοο και δεύτερο αιώνα π.Χ., και να προσφέρει έτσι μια βάση για λεπτομερέστερη και περισσότερο ειδικευμένη διερεύνηση (την οποία αφήνω σε άλλους) των σεξουαλικών πτυχών της Ελληνικής τέχνης, κοινωνίας και ηθικής. (. . .)

      Λίγα Λόγια Για Την Εκδοση
      Προλογος
      Δευτερος Πρόλογος
      Συντομογραφίες
      I. Προβληματα, Πηγες Και Μεθοδοι
      Ii. Η Δίωξη Του Τιμάρχου
      Iii. Ιδιαιτερες Οψεις Και Εξελιξεις
      Iv. Μεταβολές
      Καταλογος Αγγειων
      Βιβλιογραφια
      Ευρετηριο Αρχαίων Κειμενων Και Γραπτών Τεκμηρίων
      Ευρετηριο Αρχαιων Λεξεων
      Γενικο Ευρετήριο

       

      • H Εγγονή του Κάιζερ 15.00

        

       Συγγραφέας: Σοφία Μαλτέζου Εκδόσεις: Ερμείας (Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης:1978 Σελίδες: 356 (14*21) Μαλακό Εξώφυλλο

       Τμήμα Προλόγου:Η ιστορική κατάταξη των γεγονότων σε συγκριτικά πλαίσια που η Σοφία Μαλτέζου-Ταλαγάνη, επιχειρεί τόσο με της δεύτερη μελέτη της «Η Εγγονή του Κάϊζερ» όσο και με την πρώτη – «Ποιος Πιστεύει τον Αντρέα» – αποτελεί στην πραγματικότητα το θεμελιακό σκαλοπάτι όπου η συγγραφέας κοντοστέκεται και περιμένει τον αναγνώστη. Βαθύτερη επιθυμία της είναι ν’ ανέβουν μαζί την υπόλοιπη σκάλα κουβεντιάζοντας. Το θέμα π.χ. που προτείνει αυτή τη φορά για συζήτηση στη διαδρομή είναι η Φρειδερίκη. Δε χωράει αμφιβολία πώς η κυρία αυτή αποτέλεσε την προσωποποίηση της κακοδαιμονίας του τόπου για πολλά χρόνια και σήμερα ακόμα παραμένει ένας από τους εφιάλτες του Έθνους. Σωστά. Αλλά καθώς θ’ ανεβαίνουμε τη σκάλα με τον αναγνώστη προς την τελική κρίση θα θυμηθούμε ότι η τ. βασίλισσα δεν ήταν παρά είκοσι χρονών όταν ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην Ελλάδα. Αν λοιπόν η πολιτική, η στρατιωτική και η πνευματική ηγεσία της χώρας της είχαν βάλει ευθύς εξ αρχής τα δυό πόδια σ’ ένα συνταγματικό παπούτσι, το πιο πιθανό θα ήταν να είχε διοχετεύσει στην πυρηνική φυσική και την ινδική φιλοσοφία τις ζωηρές ανησυχίες της αντί να εξελιχθεί σε μάστιγα της εθνικής μας ζωής. Σύμφωνοι ως εδώ; Ελπίζουμε, ναι. Δε μπορούμε λοιπόν να κατηγορούμε μόνο τη Φρειδερίκη για όσες συμφορές σώρευσε στον τόπο η βασιλεία της. Άλλοι της έβαζαν το σφυρί στο χέρι να τα κάνει γυαλιά-καρφιά κι άλλοι κάλυπταν επιδέξια τις ζημιές της. (. . . )

        

       • H Πριγκήπισσα 5.00

        Συγγραφέας: David H. Lawrens, Ντ.Χ. Λώρενς Μετάφραση: Αγγελική Παπασιλέκα Εκδόσεις:  Ερμείας (Κουλτούρα) Ημ. Έκδοσης: 2002 Σελίδες: 98 Μικρό σχήμα  Μαλακό Εξώφυλλο

        Η Πριγκίπισσα διακρίνεται για τη λεπτομερή ανάλυση της γυναικείας ψυχολογίας του χαρακτήρα μιας παράξενης και ασυνήθιστης γυναίκας. Η περιγραφή της ατμόσφαιρας που διαποτίζεται από τις κινήσεις και τα λόγια της, τους έρωτές της και το τραγικό της τέλος, χαρακτηρίζεται από διεισδυτικότητα, ευαισθησία και λυρισμό.

         

        • Iστορία της Ρόδου Από τους Προϊστορικούς Χρόνους έως την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου (1948) 35.00

         Β Έκδοση Συμπληρωμένη

         Συγγραφέας: Χριστόδουλος Παπαχριστόδουλος Εκδόσεις: Κουλτούρα Ημ. Έκδοσης: 1994 Σελίδες: 782 (17*24) Μαλακό Εξώφυλλο

         Απόσπασμα Προλόγου:Η πρώτη έκδοση της <<Ιστορίας της Ρόδου>του Χ.Ι. ΠαπαΧριστοδούλου (1972) υπήρξε ένας σταθμός στην ιστορική έρευνα του νησιού. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ένα σύγγραμμα, σε ζωντανή δημοτική γλώσσα και σε γλαφυρή διατύπωση (…) ολόκληρη η ιστορία της Ρόδου. (…) Η ανάγκη επανέκδοσης του βιβλίου προκύπτει και από το γεγονός ότι η ιστορική και αρχαιολογική έρευνα έχει παρουσιάσει πολλά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία, που άξιζε να προστεθούν ωστε να καταστεί εντελώς σύγχρονο. (…) Ο σεβασμός προς το πνευματικό έργο του συγγραφέα επέβαλε  να γίνει πιστή ανατύπωση της πρώτης έκδοσης. Συγχρόνως κρίθηκε αναγκαίο να προστεθεί ένα επίμετρο με τα κυριώτερα νέα στοιχεία της έρευνας και τη νεώτερη βιβλιογραφία και με κάποιες επισημάνσεις παραλείψεων ή/και αβλεψιών. Το επίμετρο συντάχθηκε από τους: Δρ. Ιωάννη Χ.Παπαχριστοδούλου (Έφορος Κλασσικών Αρχαιοτήτων, Δρ.Ηλία Κόλλια (Έφορος Βυζ/νών Αρχαιοτήτων και τον Ζαχαρία Τσιρπανλή( Καθηγ.Παν/μίου Ιωαννίνων).

          

         • Karl Jaspers Άνθρωπος και Τεχνική 15.00

          Συγγραφέας:  Γεώργιος Κουμάκης Εκδόσεις: Χιωτέλλη (Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης: 2 Σελίδες: 308 (17*24) Μαλακό Εξώφυλλο

          Αναλυτική παράθεση και κριτική ανάλυση του έργου του Κ.Jaspers Άνθρωπος και Τεχνική (Man and Technology)

          Πρόλογος
          Εισαγωγή
          1 Υπαρξισμός
          2 Κάρολος Γιάσπερς
          3 Θέσις και σημασία του προβλήματος
          Μέρος Ι: Το φαινόμενον της τεχνικής
          Κεφάλαιον Ι: Τι είναι τεχνική;
          4 Ορισμός της τεχνικής
          5 Οι χαρακτήρες της τεχνικής
          6 H τεχνική ως μέσον
          7 Η τεχνική ως προέκτασις της χειρός
          Κεφάλαιον ΙΙ: Η καταγωγή της τεχνικής
          8 Απαρχαί και εξέλιξις της τεχνικής
          9 Φυσική επιστήμη και τεχνική
          10 Γένεσις της τεχνικής
          11 Eξάπλωσις της τεχνικής
          Κεφάλαιον ΙΙΙ: Τεχνική και πολιτισμός
          12 Τεχνική και εργασία
          13 Τεχνική και οικονομία
          14 Τεχνική και πολιτική
          15 Τεχνική και θρησκεία
          Μέρος II: Το νόημα της τεχνικής
          Κεφάλαιον IV: Αλληλεξάρτησις ανθρώπου και τεχνικής
          16 Η κυριαρχία της μηχανής
          17 Η συνείδησις εις τον αιώνα της τεχνικής
          18 Τεχνική και ανθρωπισμός
          Κεφάλαιον V: Η τεχνική και το μέλλον της ανθρωπότητας
          19 Τεχνική και πληθυσμός
          20 Η πρόοδος της τεχνικής
          21 Η ατομική βόμβα και το μέλλον του ανθρώπου
          Κεφάλαιον VI: Αξιολόγησις της τεχνικής
          22 Τα όρια της τεχνικής
          23 Τεχνική και φύσις
          24 Το δαιμόνιον της τεχνικής
          25 Τεχνική κοσμοθεωρία
          Ανακεφαλαίωσις
          Conclusion
          Παραπομπαί
          Συντομογραφίαι
          Πίναξ πηγών
          Βιβλιογραφία
          Πίναξ ονομάτων
          Πίναξ όρων και πραγμάτων

          • Mαζί με τον Πρόεδρο Μάο 10.00

           Συγγραφέας: Τσεν Τσανγκ-Φενγκ  Εκδόσεις: (Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης: 1975 Σελίδες: 126 (14*21) Μαλακό Εξώφυλλο 

            

           • O Άλλος Αλέξανδρος 15.00

            Συγγραφέας: Μαργαρίτα Λυμπεράκη Εκδόσεις: Αετός Α.Ε.(Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης: 1950 Σελίδες: 126 (14*21) Μαλακό Εξώφυλλο

            Η πρώτη έκδοση του σπουδαίου  αυτού μυθιστορήματος που εξεδόθη  το 1953 και στη γαλλική γλώσσα από τον εκδοτικό οίκο Gallimard και έχει ως  κύριο θέμα την αναζήτηση και διεκδίκηση της  ταυτότητας

            • ‎POUTIERs Jean-Christian‎ ‎”Rhodes et ses Chevaliers (1306-1523) Approche Historique et Archéologique 25.00

             Jean- Cristian Poutiers, Liban, Imprimerie Catholique Sal Araya, 1989. 22 x 20, 330 pp., nombreux dessins et cartes, reliure d’édition carton imprimé

             Συγγραφέας Jean- Cristian Poutiers Τίτλος: Η Ρόδος και οι Ιππότες της  Σελίδες:330 Σκληρό Εξώφυλλο  Εικονογραφημένο

             Ιστορική-Αρχαιολογική Μελέτη

             • Psychanalyse De L’Artiste Et De Son Oeuvre 10.00

              Ελληνικός Τίτλος: H ψυχαναλυτική ερμηνεία της Τέχνης Συγγραφέας: Dr N.Dracoulides-Νίκος Δρακουλίδης Εκδόσεις: Editions Du Mont Blanc Ημ.Έκδοσης: 1952 Σελίδες: 234 (14*21) Μαλακό Εξώφυλλο

              Το βιβλίο υπάρχει και στην ελληνική γλώσσα

              https://bibliognosia.gr/wp-admin/post.php?post=585&action=edit

               

              • To Aυτί και η Ζωή 24.00

               Τίτλος Πρωτότυπου: L’Oreille et la Vie Μετάφραση: Ρένα Σουρέτη Εκδόσεις: (Χιωτέλλη) Κουλτούρα Ημ.Έκδοσης: 2013 Σελίδες: 306 (17*24) Μαλακό Εξώφυλλο

               Στο αυτοβιογραφικό αυτό βιβλίο του πρωτοπόρου της ψυχοακουστικής Άλφρεντ Τοματίς ερχόμαστε σε επαφή με τη ζωή του και το έργο του. Πώς ξεκίνησε, πώς έφτασε στα συμπεράσματά του, τί δυσκολίες αντιμετώπισε, τί συνέβαινε στο εργαστήριο του.
               Στα βάθη της μήτρας, το παιδί συνειδητοποιεί τη ζωή, επικοινωνεί με τον έξω κόσμο μέσα από το αυτί. Αναδημιουργώντας αυτό το ηχητικό περιβάλλον έκανε τις σημαντικές ανακαλύψεις που χαρακτηρίζουν τη σταδιοδρομία του, ξεσήκωσε κριτικές και συζητήσεις, προχωρώντας όμως χωρίς ποτέ ν’ απογοητεύεται.
               Ένα βιβλίο  με ευρύ γνωστικό πεδίο για  παιδαγωγούς, ιατρούς, μουσικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς και γονείς, ένα βιβλίο για όλους.
               Περιεχόμενα:
               1. Ένα ζευγάρι κίτρινα παπούτσια 2. Μόνος στο Νεϊγύ  3. Η τυχερή βαρηκοϊα του Ενρίκο Καρούζο 4. Μια ακουστική γεωγραφία 5. Είπα περιιιιιιιιεργο? 6. Ο ηχητικός τοκετός  7.Δεξιόχειρας ως τα αριστερά 8. Μέτρα και σταθμά    9. Δεν υπάρχει θάνατος | Βιβλιογραφία

                

               • Tετράδιο για Κιθάρα του Μάνου Χατζιδάκι 1

                Διασκευή: Τάσος Καρακατσάνης, Επιμέλεια και Δακτυλοθεσία: Κώστας Γρηγορέας Εκδόσεις Νάκας , σελ. 22 (17*24),

                Παρτιτούρα για κλασσική κιθάρα. Περιέχονται τα εξής 9 κομμάτια

                1.Σεξουαλική πολυρυθμία 2.Κεμάλ 3. Μπαλάντα του Ούρι 4.Μες σ’αυτή τη βάρκα 5. Μιαφορά κι έναν καιρό 6. Αγάπη μου 7. Μυρίζει ο κόσμος γιασεμί 8. Αθανασία 9. Μπαλάντα των αισθήσεων

                Το βιβλίο είναι εξαντλημένο, το απόθεμά μας  είναι αριθμητικώς περιορισμένο.

                • Yoga 3.00

                 Ralston, Patricia A. Yoga · Μετάφραση Χαρά Προσκεφαλά. – 1η έκδ. – Αθήνα : Ερμείας 2007. –  Σελ.192. · 12×9εκ. – (Collins Gem)


                 Πολύ περιεκτικό με πολλές φωτογραφίες και λεπτομερή και αναλυτική περιγραφή των ασκήσεων.

                 • Αγκίστρι Ένα μικρό Νησί Κι ένα Διάφανο Βάθος 8.00

                  Συγγραφέας: Αναστασία Πελαγινή | Εκδόσεις: Κουλτούρα | Ημ.Έκδοσης: 1998 | Σελίδες: 64 (17*24)|  Μαλακό Εξώφυλλο

                  Έγχρωμο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει τοπία και ανθρώπους του νησιού.

                  Οπισθόφυλλο:Το Αγκίστρι είναι ένα μικρό νησί στο Σαρωνικό, πολύ κοντά στην Αίγινα. Το κείμενο αυτό είναι μία <<συναισθηματική τοπιογραφία>> που αναφέρεται στο αττικά δωρικό κάλος φύσης και ζωής σε αυτό.

                  • Αθήνα-Εισαγωγή Εις τα Κλασσικάς Σπουδάς 16.00

                   Συγγραφέας: Gow-Reinach, Γκόου Ρεινακ Μετάφραση: K.Δ. Ελευθερουδάκης Εκδόσεις: Ελευθερουδάκη-Νίκα (Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης: 1938 Σελίδες: 500 (14*21) Σκληρό Εξώφυλλο

                   Μέρος Πρώτον: Τα Κλασσικά Κείμενα

                   Α’ Το Ελληνικόν Αλφάβητον Β’ Το Λατινικόν Αλφάβητον Γ’ Τα βιβλία και αι Εκδόσεις Δ’Ιστορία των Κλασσικών Χειρογράφων ‘Ε Νεότεραι Βιβλιοθήκαι Στ Κριτικά Σημειώματα Ζ’ Κριτική των Κειμένων Η’ Διάσημοι Φιλόλογοι Θ’ Διάλεκτοι και Προφορά

                   Μέρος Δεύτερον: Η Ελλάς Μέρος Τρίτον:Η Ρώμη  Μέρος Τέταρτον: Το Θέατρο

                    

                    

                    

                   Κατηγορίες

                   Καλάθι

                   Καλάθι

                   Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.