Παλαιοβιβλιοπωλείο - Εκδόσεις
 • Προβολή

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Το Κορίτσι με τον Υάκινθο 10.00

  The girl in Hyakinth Blue, Suzan Vreelant, Eκδόσεις Διήγηση, Αθήνα 2006 (14*21), σελ. 189 Μαλακό Εξώφυλλο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κατάσταση, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

  Βρισκόμαστε κάπου στη Φιλαδέλφεια. Ένας καθηγητής κολεγίου εκμυστηρεύεται σε κάποιον συνάδελφό του το καλά κρυμμένο για χρόνια μυστικό του: έχει στην κατοχή του έναν αυθεντικό αλλά άγνωστο πίνακα του Βερμέερ. Η αλήθεια που βρίσκεται πίσω από την απόκτησή του τον έχει οδηγήσει στα όρια της τρέλας, ενώ ένα συναίσθημα μεταξύ ενοχής, περηφάνιας και ντροπής τον κατατρώγει.

  Το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως που έγινε best seller

  “Ευφυές, διεισδυτικό, ασυνήθιστο… γεμάτο από φωτεινές στιγμές… έχει μια μοναδική ικανότητα να αποτυπώνεται βαθιά στο μυαλό του αναγνώστη”. (The New York Times Book Review)
  “Όπως ο Βερμέερ, η Σούζαν Βρίλαντ χρησιμοποιεί θαυμάσια την τέχνη για να συλλάβει τις στιγμές της ζωής”. (Booklist)
  “Εξαίρετα γραμμένο… αυθεντικό, ευρηματικό, γεμάτο νοήματα, βαθιά συγκινητικό”. (Kirkus Review)
  “Μοναδικό και ατμοσφαιρικό… Η Βρίλαντ ζωγραφίζει στον καμβά της με τη σιγουριά ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη”. (Publishers Weekly)

  • Το μυστικό 25.00

   Το Μυστικό,  Μονάλντι-Σόρτι, Μετάφραση Βασίλης Καραγιώργος σελ.901 Scripta 2005(14*21) Μαλακό Εξώφυλλο ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ Άριστη κατάσταση

   Aπό το επιτυχηµένο συγγραφικό δίδυµο του γνωστού «ευπώλητου» Tυπωθήτω, ένα ακόµη µυθιστόρηµα, που φέρνει στο φως στοιχεία που θα συγκλονίσουν. Bρισκόµαστε στο 1700, στη Pώµη, όπου κυριαρχεί ο πανηγυρισµός του Iωβηλαίου. Xιλιάδες προσκυνητών απ’ όλο τον κόσµο καταφθάνουν στην Aιώνια Πόλη, που ζει και αναπνέει σε θρησκευτική ατµόσφαιρα. Σ’ αυτό το κλίµα της έντονης θρησκευτικότητας, πίσω από το οποίο κρύβονται δεισιδαιµονίες, ίντριγκες, παράνοµες δράσεις, καταχρήσεις, τις πρώτες µέρες του Iουλίου συγκεντρώνονται στη βίλα Σπάντα, µε αφορµή τους γάµους του ανιψιού του καρδιναλίου Σπάντα, Πρωθυπουργού του Bατικανού, τα επιφανέστερα µέλη του Iερού Kολλεγίου των Kαρδιναλίων, αλλά και οι Πρέσβεις των τότε Mεγάλων Δυνάµεων της Eυρώπης. Mέσα στο κενόδοξο και παρακµιακό περιβάλλον της αριστοκρατίας της Pώµης, που οι συγγραφείς αναδεικνύουν µε µοναδική µαεστρία, εξυφαίνονται απίστευτες ίντριγκες, που εκ πρώτης όψεως φαίνονται να αφορούν τις εξελίξεις και τις διεργασίες ενόψει του επικείµενου Kονκλαβίου, δεδοµένου ότι ο πάπας Iννοκέντιος IB΄ πνέει τα λοίσθια. Πίσω από τις κουΐντες όµως των εκκλησιαστικών δολοπλοκιών, διακυβεύεται το µέλλον της Eυρώπης, η Iστορία της οποίας θα σηµαδευτεί από µια µοναδική πολιτική επέµβαση από την πλευρά του Bατικανού.

   Κατηγορίες

   Καλάθι

   Καλάθι

   Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.