Παλαιοβιβλιοπωλείο - Εκδόσεις
 • Προβολή

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

 • Μουσειολογικοί Διαλογισμοί, Προσεγγίσεις-Εφαρμογές 8.00

  Συγγραφέας: Ευρυδίκη Αντζουλάτου-Ρετσίλα Εκδόσεις:  Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Σκουφά (Κουλτούρα) Ημ.Έκδοσης:1995 Σελίδες: 144 (14*21) Μαλακό Εξώφυλλο

  Η Ευρυδίκη Αντζουλάτου Ρετσίλα είναι Καθηγήτρια Διαπολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

  Σπούδασε ιστορία, αρχαιολογία, εθνολογία, μουσειολογία και πολιτιστική διαχείριση στην Ελλάδα, Γαλλία και Η.Π.Α.

  Υπήρξε Επιμελήτρια στο κρατικό Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης στην Αθήνα,   Επικ. Καθηγήτρια  Μουσειολογίας στο Τμήμα Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Καθηγήτρια Διαπολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του ιδίου Πανεπιστημίου. Έχει διδάξει, εκτός από την Ελλάδα, στην Ιταλία, Η.Π.Α. και Αυστραλία και  έχει επίσης οργανώσει μουσεία, εκθέσεις και μουσειακά μορφωτικά προγράμματα.

  Τα ερευνητικά  ενδιαφέροντά της εστιάζονται στα πεδία των πολιτισμικών σπουδών, της μουσειολογίας και της διαχείρισης πολιτισμικών αγαθών και έχει δημοσιεύσει σχετικές μονογραφίες και άρθρα στην ελληνική, αγγλική, γαλλική και ιταλική γλώσσα.

  Κατηγορίες

  Καλάθι

  Καλάθι

  Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.