Παλαιοβιβλιοπωλείο - Εκδόσεις
 • Προβολή

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Αμπαράτ (Πρώτο Βιβλίο) 15.00

  To βιβλίο έχει πωληθεί

  Εξαιρετική Κατάσταση!

  Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ έναν κόσμο όπου ο χρόνος είναι χώρος, ξεκίνησε ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία. . .Περιπλανηθείτε στη μαγική χώρα του Άμπαρατ, του αρχιπελάγους όπου κάθε νησί είναι και μια ώρα της ημέρας, στο πρώτο από τα τέσσερα Βιβλία του Άμπαρατ

  Η σειρά Άμπαρατ μεταφράστηκε σε 26 γλώσσες. Οι ελαιογραφίες που κοσμούν την πολυτελή έκδοση του Άμπαρατ είναι του ίδιου του συγγραφέα, ο οποίος είναι και φημισμένος ζωγράφος, κινηματογραφικός παραγωγός και σκηνοθέτης.

  Έτος έκδοσης: 2003
  ISBN: 978-960-04-2281-8
  ΣΕΛ.: 488
  Σχήμα: 16 Χ 23
  Τίτλος πρωτοτύπου: Abarat
  Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
  Μετάφραση: Περαντάκου – Κουκ, Μαίρη
  Εικονογράφηση: Έγχρωμη
  Εικονογράφος: Barker, Clive
  Βάρος: 1250.00 γραμ.
  Σκληρό εξώφυλλο
  Ηλικία: Από 14 ετών

   

  • Η Νουβέλα της Μαύρης Σφραγίδας 6.00
   The Novel of the Black Seal Μετάφραση Χρήστος Παπαιωάνου Πρόλογος Μάκης Πανώριος Αίολος  1995, σελ.232(14*21) Μαλακό Εξώφυλλο Άριστη κατάσταση
   Στα πέντε αυτά διηγήματα, όπως και σ’ όλο σχεδόν το έργο του, ο σπουδαίος ουαλός συγγραφέας Άρθουρ Μάχεν (1863 – 1947) διερευνά τη μυστικιστική αρχέγονη φύση του Κακού, θεωρώντας το ως το θεμελιώδες στοιχείο της ισορροπίας της Δημιουργίας.
   Το Κακό είναι ένα αβυσσαλέο πάθος που το έχουμε κληρονομήσει από την αρχαιότητα, υποστηρίζει ο συγγραφέας και αφηγείται ένα “επιστημονικό” πείραμα, με το οποίο αποκαλύπτεται το κτήνος που ενυπάρχει μέσα στον άνθρωπο. Απόγονοι αυτού του κτήνους είναι κάτι νανοειδή, τερατόμορφα πλάσματα που σκοτώνουν όποιον μπει στην περιοχή τους στα βρετανικά νησιά που κατοικούν. Ένα διαβολικό ζευγάρι κι ένα τερατόμορφο αγόρι είναι οι φυσικοί φορείς αυτού του Κακού, που μοιάζει να μολύνει ακόμη και τη φύση.
   Η αιώνια σύγκρουση του Καλού με το Κακό παρουσιάζεται από τον Άρθουρ Μάχεν μοναδικά, αιτιολογώντας και γιατί ο Λάβκραφτ είχε ως πρότυπο το έργο του.

   Περιεχόμενα

   Πρόλογος
   Η νουβέλα της μαύρης σφραγίδας
   Το απόκρυφο φως
   Το έξυπνο αγόρι
   Οι λευκοί άνθρωποι
   Ν

   • Σάλεμς Λοτ 18.00

    Λιβάνης Το Κλειδί 1993 σελ.510 πολύ καλή κατάσταση Εξαντλημένο

    ο Σάλεμς Λοτ είναι μια μικρή πόλη με άσπρα παραδοσιακά σπίτια, δρόμους που πλαισιώνονται από δεντροστοιχίες και εκκλησίες με επιβλητικά καμπαναριά. Εκείνο το καλοκαίρι στο Σάλεμς Λοτ ήταν ένα καλοκαίρι επιστροφής· ο Μπεν Μέαρς επέστρεψε στην πόλη με την ελπίδα να εξορκίσει τους δικούς του δαίμονες· βρέθηκε, όμως, αντιμέτωπος με έναν καινούριο, απερίγραπτο τρόμο. Ένας ξένος είχε έρθει επίσης στο Λοτ, ένας ξένος με ένα μυστικό παλιό όσο ο διάβολος, ένα μυστικό που θα προξενούσε ανεπανόρθωτο κακό σ’ όσους έρχονταν σε επαφή μ’ αυτόν και στη συνέχεια στα αγαπημένα τους πρόσωπα. (…)

    • Το Κοράκι The Stand 22.00

     Λιβάνης 1996 σελ.960  Πολύ καλή κατάσταση Τσάκιση στο εξώφυλλο (βλ.φωτό) Μαλακό Εξώφυλλο Εξαντλημένο

     Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας… Έπειτα ήρθαν τα όνειρα… Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάτης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Άρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ήρθε η ώρα του. Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιγμή της “Αποκάλυψης” προβάλλει.
     Από το σπουδαιότερο συγγραφέα ιστοριών φαντασίας και τρόμου στον κόσμο.

     Κατηγορίες

     Καλάθι

     Καλάθι

     Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.