Παλαιοβιβλιοπωλείο - Εκδόσεις
 • Προβολή

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

 • Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα 61 τόμοι (1996) 400.00
  Εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος – Λαρούς – Μπριτάννικα (Δερματόδετη έκδοση – 61 τόμοι)
   Εξαιρετική κατάσταση Ημ. Έκδοσης 1996
  Διαστάσεις:  23X29
  Τρεις κορυφαίοι οργανισμοί εξασφαλίζουν την καλύτερη και πιο έγκυρη εγκυκλοπαίδεια του κόσμου
  Ξεφυλλίζοντας αυτό το μοναδικό έργο ανακαλύπτει κανείς πόσο συναρπαστικό είναι να ταξιδεύει μέσα στη γνώση, με τη βεβαιότητα που προσφέρει η εγκυρότητα και η αξιοπιστία τριών κορυφαίων διεθνών οργανισμών ΠΑΠΥΡΟΣ – ΛΑΡΟΥΣ – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΚΑ.• O έγκυρος Ελληνικός Οργανισμός ΠAΠYPOΣ
  • O φημισμένος Ευρωπαϊκός Οργανισμός ΛAPOYΣ
  • O κορυφαίος Παγκόσμιος Οργανισμός MΠPITANNIKA
  Eξασφαλίζουν στο μνημειώδες αυτό έργο το μοναδικό προνόμιο να διαλέγει τα καλύτερα άρθρα από τις εγκυρότερες εγκυκλοπαίδειες του κόσμου.Έτσι, για πρώτη φορά ο Έλληνας επιστήμονας, ο σπουδαστής, ο μαθητής, το στέλεχος επιχειρήσεως, ο απλός άνθρωπος, μπορεί τώρα, στη μητρική μας γλώσσα, να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί, έγκυρα και υπεύθυνα, για τις νέες κατακτήσεις σε όλους τους τομείς των γνώσεων.H ολοκλήρωση του μνημειώδους αυτού έργου, είναι αποτέλεσμα του ανυπολόγιστου πνευματικού μόχθου εκατοντάδων επιστημόνων και ειδικών, ώστε να αξιοποιηθούν πληρέστερα ο πλούτος και η επιστημονική εγκυρότητα των κορυφαίων εγκυκλοπαιδειών.

  Η εγκυκλοπαίδεια ΠΑΠΥΡΟΣ – ΛΑΡΟΥΣ – ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΚΑ είναι ένα μοναδικό έργο, γιατί είναι συγχρόνως 3 εγκυκλοπαίδειες σε μία.:

  1. ΕΓΚΥΚΛOΠΑΙΔΙΚO ΛΕΞΙΚO, για να μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα οποιαδήποτε πληροφορία. Σε κάθε λήμμα προτάσσεται ένας σύντομος και περιεκτικός ορισμός που μας εισάγει στην αναλυτική πραγμάτευση του κάθε αντικειμένου.

  2. ΘΕΜΑΤOΛOΓΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛOΠΑΙΔΕΙΑ, μία δεξαμενή γνώσης στην οποία αναπτύσσονται συστηματικά και με διδακτική πληρότητα θέματα που καλύπτουν όλους τους τομείς του επιστητού, από τις ανθρωπιστικές ως τις φυσικές επιστήμες, από την αποτύπωση κάθε έκφρασης του ανθρώπινου πολιτισμού ως την περιγραφή του φυσικού περιβάλλοντος. H αλφαβητική λημματογράφηση και οι παραπομπές που συνδέουν τα επιμέρους λήμματα καθιστούν ευχερέστερο το χειρισμό του τεράστιου αυτού υλικού.

  3. ΛΕΞΙΚO ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ερμηνευτικό και ετυμολογικό. Kαλύπτει όλες τις περιόδους της ελληνικής γλώσσας (αρχαία – μεσαιωνική – νεότερη) δίνοντας τη δυνατότητα μιας συγχρονικής και διαχρονικής θεώρησης του λεξιλογίου.

  Κατηγορίες

  Καλάθι

  Καλάθι

  Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.