Παλαιοβιβλιοπωλείο - Εκδόσεις

Καλώς ήρθατε  στο www.bibliognosia.gr  τον διαδικτυακό τόπο του  Εκδοτικού οίκου  και Παλαιοβιβλιοπωλείου Κουλτούρα.

Οι Εκδόσεις Παλαιοβιβλιοπωλείο Κουλτούρα  ιδρύθηκαν  το 1977 από τον Λάμπρο και τη Μαγδαληνή Κωστακιώτη στον πεζόδρομο της οδού Μαντζάρου στο κέντρο της Αθήνας. Πλέον, μπορείτε να μας βρείτε  στον νέο ανανεωμένο χώρο μας στην οδό Σόλωνος 54.

Οι ανατυπώσεις  παλαιών και σπάνιων βιβλίων των Εκδόσεων Κουλτούρα επικεντρώνονται στην τοπική  και ευρύτερη ιστορία, βυζαντινή μουσική και βυζαντινολογία, λαογραφία, μουσικολογία, αρχαιολογία και  φιλολογία φιλοδοξώντας έτσι στη διάδοση και διάσωσή τους.

Το τμήμα του Παλαιοβιβλιοπωλείου Κουλτούρα περιλαμβάνει βιβλία και άλλα έντυπα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ  παλαιά και σπάνια, εξαντλημένα και δυσεύρετα, εκτός εμπορίου αλλά και  πρόσφατες εκδόσεις σε δεύτερο χέρι  κ.α.

Το site περιέχει ένα μικρό δείγμα των εξαντλημένων ή second hand βιβλίων που διαθέτουμε. Αν ψάχνετε κάποιο βιβλίο που δεν το βρίσκετε ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα βιβλία της ιστοσελίδας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 3636281 ώστε  ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ να επιλέξετε: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ή ΑΠΟΣΤΟΛΗ  στη διεύθυνση με το μέσο (ΕΛΤΑ  ή Ταχυμεταφορά) που θα μας υποδείξετε.

Παραγγελίες αλλά και γενικότερη αναζήτηση βιβλίων μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικώς στη διεύθυνση koultourabooks@gmail.com

Εκδόσεις Παλαιοβιβλιοπωλείο Κουλτούρα Σόλωνος 54  106 72 Αθήνα 210 3636281 www.bibliognosia.gr

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.